30 November 2007

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends.. .

Stupid Question:-

Hey, what are you doing here?

Answer:-

Dont u know, I sell tickets in black over here..



2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...

Stupid Question:-

Sorry, did that hurt?

Answer:-

No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.



3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...

Stupid Question:-

Why, why him, of all people.

Answer:-

Why? Would it rather have been you?



4. At a restaurant: When you ask the waiter

Stupid Question:-

Is ! the "Butter Paneer Masala" dish good??

Answer:-

No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.



5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...

Stupid Question:-

Munna, Chickoo, you've become so big.

Answer:-

Well you haven't particularly shrunk yourself.



6. When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question:-

Is the guy you're marrying good?

Answer:-

No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.



7. When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question:-

Sorry. were you sleeping?

Answer:-

No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.



8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Stupid Question:-

Hey have you had a haircut?

Answer:-

No, its autumn and I'm shedding.... ..





9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question:-

Tell me if it hurts?

Answer:-

No it wont. It will just bleed.



10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...

Stupid Question:-

Oh, so you smoke.

Answer:-

Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

eKa says;

Dah tau tu jgn amalkan!

29 November 2007

An entry in HER & HIS DIARY

In HER DIARY......

I thought he was acting weird.
We had made plans to meet at a cafe to have some coffee.
I was shopping with my friends all day long,
so I thought he was upset at the fact that I was a bit late,
but he made no comment.
Conversation wasn't flowing so I suggested that we go somewhere quiet so we could talk,
he agreed but he kept quiet and absent.
I asked him what was wrong - he said, "Nothing".
I asked him if it was my fault that he was upset.
He said it had nothing to do with me and not to worry.

On the way home I told him that I loved him,
he simply smiled and kept driving.
I can't explain his behavior;
I don't know why he didn't say, "I love u, too".
When we got home I felt as if I had lost him,
as if he wanted nothing to do with me anymore.
He just sat there and watched TV;
He seemed distant and absent.
Finally I decided to go to bed.
About 10 minutes later he came to bed.
I decided that I could not take it anymore,
so I decided to confront him with the situation but he had fallen asleep.
I started crying and cried until I too fell asleep.
I don't know what to do.
I'm almost sure that his thoughts are with someone else. My life is a disaster.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

And in HIS DIARY.......

Today Liverpool lost the football match against Man U . DAMN IT!

eKa says;

Pompuan memang banyak berfikir.....:D