31 October 2012

Salam.

Kata aritu nak rajin update blog konon. Rajin la sangat kan. Harini pasal tinggal sorang2 kat ofis, maka terhasillah entry ni. Bile dok sorang2 kat ofis, nak pergi toilet pun pikir 20 x. Kalau pergi toilet, telefon bunyi, sape yg nak jawab. Kot la bos call wat spot check. Dahle bos tu jenis dengki kalau i dok goyang kaki xde kije. (Padahal tak g toilet pasal takut. Pedulik ape aku telepon bunyik.) Dalam dok tahan2 nak kencing ke tak, kencing ke tak, tiba2 bunyi sms masuk. Luv U....-*    - Abg- Terus hilang rasa nak kencing...kihkihkih. Gatal sioott aku. Suami sape la yg romantik sgt ni...cewah.

Ok. Hari tu celebrate Raya Haji di Johore (Bajet cool larr eja johor as johoRE). Balik mlm raya, sampai umah kul 4 pagi. 6 jam drive. Penat gile. Dahle baru balik keje. Ok. Suami saya yg drive sebenarnya. Saya cuma penat melayan dia berduet pasal nak hilangkan ngantuk. Gile jam jalan. Encik suami 1st experience balik raya jumpa jalan jam. Jakun kejap. Hambik ko. Selama ni raya kat KL je kan. KL la sangat. Gombak sebenarnya. Tido 2 jam jer pastu dah bangun tolong mak masak. Tipu. Mak dah siap masak dah. Bangun psl nak makan jer ngehngehngeh & nak main ngan anak buah kesayangan ramai. Ameer Rayyan dah pandai jalan yeeeaahhh. Bole main kejar2. Anak buah kedua coming soon. On the way. Anak sendiri tak tau la bile lagi. Sob...sob... Balik Gombak semula hari Ahad. Ambik cuti Isnin dengan harapan dapat lame sikit kat kg. Sekali tu, suami sape ntah ni x dapat cuti pulak. Cis...cis..Terpaksa meredah lautan jam lagi sekali untuk balik ke Gombak. Hah...dah cakap dah...dah cakap dah. Bos i ni cam tau2 je i tgh berblogging sambil bergoyang kaki sambil menahan kencing (kalau bole nak tahan kencing sampai balik umah). K arrr. Nak jwb call bos. Dah 10 x call hari ni. Tadi masa tgh berak pun call sampai 2 kali. Macam mane bole tau bos call masa tgh berak...?? Pasal....bile xde org nak teman g toilet, maka terpaksalah membawa handphone saya masuk bersama ke dalam toilet sambil mendengar lagu2 2PM, Mizznina & bla bla bla....Buruk siooottt perangai. Nasib baik ko dah kawin. Kalau x, xde sape nak kawin ngan ko....Wassalam.


1 comment:

Anonymous said...

what's up ekalaily.blogspot.com blogger found your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your site http://mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://mass-backlinks.com